duurzaamheid en beweging belangrijk voor sint

Vrijdagochtend 30 november kwam Sinterklaas met zijn Pieten op CBS Hoogengraven in Stegeren. Ook Sinterklaas gaat met zijn tijd mee, want hij kwam in een wel heel bijzonder voertuig: een Twizy. Deze kleine elektrische auto, beschikbaar gesteld door Groen Installatie uit Ommen, is energiezuinig en milieuvriendelijk. Ideaal voor Sinterklaas, die deze dagen veel kilometers moet maken om cadeaus te bezorgen.

De Pieten kwamen op hippe sportieve fietsen op school aan. Veel kinderen en ouders waren aanwezig om de Sint en zijn Pieten te verwelkomen.

Sinterklaas kwam met een prachtig cadeau voor álle kinderen; de fietsen waarop de Pieten reden zijn namelijk voor de school. Sinterklaas maakte hiermee duidelijk, dat ook hij bewegen heel belangrijk vindt. De kinderen waren heel blij met deze cadeaus. Gelukkig heeft CBS Hoogengraven een groot plein, zodat er voldoende ruimte is om te kunnen spelen met deze fietsen.

Na een samenzijn met alle kinderen en leerkrachten in het speellokaal, bezocht de Sint alle klassen. De kinderen werden op deze gezellige ochtend allemaal verrast met een cadeau. Rond twaalf uur werden Sint en zijn Pieten uitgezwaaid door alle kinderen en leerkrachten. Sint vertrok in de Twizy naar zijn volgende afspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.