de piepenplassers bestaan 44 jaar

“In 1968 is de vereniging opgericht door een viertal enthousiaste carnavalsvierders,” vertelt voorzitter Johnny Hendriks. “Na vele jaren carnaval gevierd te hebben in Herberg de Klomp en in het parochiehuis, zijn we in 1990 begonnen met een carnavalstent die tot op heden nog veel bezoekers trekt.” Zaterdag werd het 44-jarig bestaan gevierd met een receptie in het parochiehuis. Veel oud-leden, oude dansmariekes, oud-Prinsen, oud-bestuursleden en andere genodigden kwamen langs. Onder meer burgemeester Marc-Jan Ahne en wethouder van Dalfsen Maurits von Martels – zelf oud-Prins – deden een woordje. Het archief met oude foto’s zorgde voor veel momenten van herkenning.

Zondag – de elfde van de elfde – werd ten eerste afscheid genomen van Prinses Diana en Jeugdprins Robbie uut Hessum. “Om 11 over half 5 hebben we onze nieuwe Prins Goofy, Ivo Hulsman en Jeugdprinses Lisa de 1e, Lisa Kamphuis, mogen begroeten,” vertelt Hendriks. “Zij hebben het geluk dat ze mogen regeren over het carnavalsdorp dat dit jaar ook nog eens 44 jaar bestaat. Dus dubbelop feest dit jaar.” De middag was volgens Hendriks weer een groot succes met een mooi aantal bezoekers. Voor meer informatie kijk op www.piepenplas.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.