dalfsenaren in de vrouw van de zee

De voorstelling gaat over de dochter van een vuurtorenwachter, Ellida, die is getrouwd met de plaatselijke dokter. Het huwelijk wil echter niet vlotten, omdat Ellida een belofte heeft gedaan aan een ruwe zeebonk, die ooit langskwam op de vuurtoren. Naast het verhaal van de dochter van de vuurtorenwachter zijn er in het stuk verwikkelingen met een beeldhouwer, een voormalig huisleraar, en de dochters van de dokter. Saskia en Miriam hebben de rol van deze dochters toegewezen gekregen.

Op zaterdag 24 november start de voorstelling om 20.30 uur en op zondagmiddag 25 november om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.