culinair genieten bij zorgcentrum berkumstede

Zorgcentrum Berkumstede slaat een nieuwe weg in. Naast de traditionele zorg en service voor ouderen, biedt Berkumstede vanaf nu een nog breder assortiment. Of het nu gaat om een culinair diner, de aankleding voor een themafeest of het laten doen van de was, Berkumstede is van alle markten thuis.

De reden voor deze uitbreiding is te vinden in duurzaam verantwoord ondernemen. “Berkumstede heeft een volledige wasserij, een compleet uitgeruste keuken en diverse vergaderruimtes. Deze ruimtes worden niet optimaal benut. Dat is niet alleen jammer, maar ook zeker niet duurzaam”, vertelt facilitair manager Karel Hogenkamp. “Daarom willen we onze diensten nu aanbieden aan een veel breder publiek.”

Speciaal voor dit doel is het keukenteam versterkt met chefkok Bob van der Voort. Hij gaat de cateringservice van Berkumstede vorm geven. Van der Voort werkte jarenlang in het Rijssense hotel restaurant Sallandse Heuvelrug. Hij heeft veel ervaring met streekproducten uit Salland en het Vechtdal. “Onze instellingskok Rojan Nijmeijer blijft verantwoordelijk voor de maaltijden van onze bewoners en cliënten, terwijl Bob zich volledig gaat richten op onze cateringservice”, vertelt Hogenkamp. “De technieken en de smaakbeleving van deze twee takken van sport zijn totaal anders, daarom hebben we ook heel bewust gekozen voor een horeca-kok.”

Culinair Catering Berkum richt zich op een breed publiek in Zwolle, Dalfsen en Ommen en de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. “Naast de traditionele warme maaltijdservice voor 55-plussers, kunnen nu ook jongeren en gezinnen gebruik maken van onze maaltijdservice”, vertelt de chefkok. “Voor hen bieden we koelverse maaltijden die zeven dagen houdbaar zijn. Wekelijks kan er gekozen worden uit maar liefst veertig verschillende menu’s.”

Naast de dagelijkse maaltijdvoorziening, verzorgt Berkumstede ook de catering voor feestjes die gehouden worden, zelfs gewoon bij de mensen thuis. “Of het nu gaat om borrelhapjes, tapas, een hightea, een stamppottenbuffet of een compleet vijfgangen-diner, in overleg kan alles”, zegt Hogenkamp. “Sterker nog, wij verzorgen desgewenst zelfs de aankleding van een feest. En daarmee bedoel ik niet alleen het servies, statafels, stoelen en dergelijke, maar ook de accessoires. Alles passend in de gewenste kleuren of thema’s. Wij bezorgen alles aan huis en halen het de volgende dag weer op. We ontzorgen de klant compleet. Zo kunnen ook de jubilarissen zelf optimaal genieten van hun feest.”

Wie met kerst goede sier wil maken, kan dit jaar in een handomdraai een culinair kerstdiner op tafel zetten. Als speciale kennismakingsaanbieding biedt Culinair Catering Berkum een exclusief drie-gangendiner, dat alleen maar hoeft te worden opgewarmd en opgediend. “We leveren de maaltijd bij de mensen thuis, voorzien van een uitgebreide beschrijving met foto’s”, zegt Van der Voort. Opgeven hiervoor kan tot 6 december via (038) 453 5597

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.