crossen bij aco van elderen

Op zaterdag 17 november gaat de crosscompetie in Ommen weer van start. Die dag wordt door Atletiekvereniging ACO Van Elderen de eerste van drie crosslopen georganiseerd.

Onder de naam Crosslopen Ommen vinden er deze winter drie crosslopen plaats in de bossen naast de atletiekbaan op Sportpark Westbroek. Er kan gekozen worden uit vier verschillende afstanden, namelijk 1.5, 3, 5 en 10 kilometer.

Er zal gestart worden vanaf de atletiekbaan waarna de lopers direct het bos in gaan. De loop is geheel onverhard en geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Inschrijving vind plaats op de dag zelf in de kantine van ACO Van Elderen. Hier is ook kleedgelegenheid. Voor meer informatie: www.acovanelderen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.