cda houdt thema avond over woningmarkt

Hoe krijgen we de woningmarkt in beweging? Die vraag staat centraal op de thema-avond die de CDA-afdeling van Dalfsen op woensdag 28 november houdt. Hofleverancier Café Restaurant Zaal Kappers in Hoonhorst is de plaats van handeling.

“Van alle kanten horen we dat de woningmarkt op slot zit. We hoefden dan ook niet lang na te denken over het thema”. Aan het woord is Janine Schiphorst-Kijk in de Vegte, raadslid namens het CDA en een van de organisatoren van de avond. “We hebben gekozen voor mensen die bekend zijn met de situatie in onze gemeente en ik verwacht er dan ook veel van.”

Sprekers zijn de heer W. Muijlwijk, directeur van Woningstichting Vechthorst, de heer G. Ten Broeke van Ten Broeke Makelaardij en Assurantiën en de heer T.B.M. Logtenberg, woordvoerder Woningbeleid in de gemeenteraad namens het CDA. Zij zullen elk vanuit hun eigen invalshoek het thema toelichten, waarbij aspecten als sociale woningbouw, aan- en verkoop, doorstroming, scheefhuurders en starterslening aan bod zullen komen. De toegang is vrij. De zaal gaat om 20.00 uur open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.