cda houdt spreekuur in ommen

Het CDA in Ommen houdt 26 november het maandelijkse spreekuur. Centraal hierbij zullen de gevolgen van het regeerakkoord voor met name de zwakkeren in de samenleving staan.

“Bij met name de ouderen en gehandicapten in onze samenleving is grote onzekerheid over wat er allemaal met hen gaat gebeuren,” aldus de woordvoerder. “Deze groep mensen is niet altijd meer in staat om te volgen wat er allemaal op hen afkomt.

De pensioenen staan onder druk, wat gebeurt er met de thuishulp, met de dagbesteding. De inkomensachteruitgang voor deze groep en voor alleenstaande oudergezinnen zal groepen burgers naar de armoedegrens drijven. Al deze burgers, veelal de zwakkeren in onze samenleving, leven in onzekerheid en angst welke de huidige regering over hen heeft afgekondigd.

Het CDA in Ommen begrijpt deze ongerustheid en wil voor deze mensen een rustpunt zijn; een baken waar men met de vragen terecht kan. De gevolgen oplossen of teniet doen ligt niet in de macht van het CDA. Wel kan er hulp geboden worden om de zorg beheersbaar te maken, gevolgen uitleggen en mensen terzijde staan. Door de goede contacten welke het CDA heeft met de diaconieën van de kerken, de zorg- en hulpverleningsinstanties en bovenal direct met de burgers, is er een goed beeld ontstaan waarbij juist het CDA het verschil kan maken.

Maandag 26 november is er het maandelijkse spreekuur van de fractie en het bestuur in het Gemeentehuis van Ommen de aanvang is om 19.30 uur”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.