Home / archiefcentraal / bromfietser zonder helm negeert politie

bromfietser zonder helm negeert politie

Op woensdagochtend 14 november zag de politie een bromfietser zonder helm rijden op de Prinses Beatrixlaan.

Bij het zien van de politie keerde de bestuurder en reed via de Bouwhuisweg over het fietspad richting het Vechtland. De man reageerde niet op het stopteken van de politie, ook niet toen dit gepaard ging met optische en geluidssignalen.

Op een gegeven moment sloeg de man linksaf over een bruggetje het Weteringland in. De politie kon daar niet verder ivm paaltjes op het midden van de brug. De man, een 51-jarige man uit de gemeente Dalfsen, kon later worden aangehouden. Hij kreeg bekeuringen voor rijden zonder helm, negeren van een stopteken en rijden op het fietspad/ voetgangersgebied.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.