brandweer oefent met dalfser branden

Dit keer waren de bedrijven van installatiebedrijf Morrenhof – Jansen, drukkerij Eshuis en autospuiterij Jan Masman te Dalfsen in de problemen gekomen door brand.

Brandweerlieden, waarnemers, lotus-slachtoffers en de BHV-organisatie van firma Eshuis waren aanwezig voor de oefening. In de verschillende panden waren slachtoffers aanwezig die door de brandweer gered moesten worden. In de panden werden vuurhaarden nagebootst door middel van rookmachines, knetterkasten, lichtslangen en vlamborden.

Er zaten een aantal leermomenten in de oefening. Deze momenten zullen worden meegenomen in de komende oefencyclus per korps. Veel van deze leermomenten zullen weer terugkomen in een volgende regionale oefening. Door goed en vaak te oefenen zal het niveau stijgen. De brandweermensen zijn altijd bezig met hun vak. Ook het brandweervak is onderhevig aan veranderingen.

De brandweer bedankt de bedrijven die meewerkten aan de oefening.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.