Home / archiefcentraal / brand in appartementencomplex hardenberg

brand in appartementencomplex hardenberg

Op zondagochtend 24 november heeft er korte tijd een brand gewoed in een gemeenschappelijke ruimte van een appartementencomplex aan de Stationsstraat. Aangezien in het complex ouderen en personen met een verstandelijke beperking (begeleid) wonen en er sprake was van rookontwikkeling werd er direct ontruimd en snel opgeschaald.

Zeventien personen moesten hun appartement verlaten en werden opgevangen in een gemeenschappelijke ruimte van een nabijgelegen seniorenflat. De brandweer had de brand snel onder controle waardoor de schade beperkt bleef. Naar de oorzaak van de brand is een onderzoek ingesteld. De bewoners konden in de loop van de middag weer naar hun appartement terug.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.