Home / archiefcentraal / bloedeloos gelijkspel in hardenberg

bloedeloos gelijkspel in hardenberg

De topper in de onderste regionen tussen het thuisspelende Hardenberg ’85 en IJVV is zaterdag geëindigd in een bloedeloos 2-2. “Een eerlijk gelijkspel”, noemde trainer Erik Eshuis van Hardenberg ’85 het.

Thuis op het Baalderveld was het Hardenberg die op voorsprong kwam. Echter, voordat de scheidsrechter kon fluiten voor rust waren het Erik Post en Chiel Buikema die met hun treffers voor een ommekeer van de stand zorgden. Na nog eens een dik half uur spelen in de tweede helft konden de blauwen uit Hardenberg op de valreep een punt redden.

Door het gelijke spel schieten beide ploegen niet veel op. Ze bungelen beiden onderin de Derde klasse C. Hardenberg ’85 ontvangt volgende week Kloosterhaar thuis, dat in vorm is. IJVV mag het proberen tegen Voorwaarts, die voor middenmoter doorgaat in de competitie.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.