Home / archiefcentraal / behoorlijke belangstelling open huis flynth

behoorlijke belangstelling open huis flynth

Flynth opende op donderdag 8 november op officiële wijze het nieuwe pand in Dalfsen. De opening ging gepaard met een open huis waarbij klanten, relaties en andere geïnteresseerden de mogelijkheid werd geboden om tussen 16.00 en 22.00 uur het pand te bezichtigen. Voor dit open huis bleek behoorlijk wat belangstelling te zijn, want naar schatting hebben zo’n 350 mensen het pand bezocht.

Burgemeester Han Noten van Dalfsen verrichte vooraf de officiële openingshandeling door het reclamemuurtje met de verlichte letters FLYNTH te onthullen. Bij het officiële openingsmoment waren al direct ruim 100 mensen aanwezig. Daarna bleven doorlopend mensen binnenlopen het pand te bezichtigen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.