Home / archiefcentraal / bakkerij van der most krijgt bezoek van sinterklaas

bakkerij van der most krijgt bezoek van sinterklaas

Bakkerij van der Most in Lemelerveld kreeg afgelopen woensdag hoog bezoek. Sinterklaas en zijn pieten waren eregast tijdens het Sints bakfestijn waar zij samen met 150 kinderen pepernoten bakten.

Zoals elk jaar neemt Sinterklaas lekkernijen mee vanuit Spanje. En omdat ook de cadeautjes voor alle kinderen in Nederland mee moesten op de boot, was er niet genoeg ruimte om ook pepernoten mee te nemen. Om te zorgen dat er wel genoeg pepernoten komen, heeft de Sint ook dit jaar weer de hulp van Bakkerij van der Most ingeschakeld. Het enige probleem was dat Bakkerij van der Most niet genoeg bakkers had om aan de grote vraag van pepernoten te voldoen.

Gelukkig waren er 150 kinderen uit Lemelerveld en omgeving die de bakker graag wilden helpen. Samen met de bakkers van Bakkerij van der Most én met Sint en piet hebben zij afgelopen woensdagmiddag pepernoten gebakken tijdens het Sints bakfestijn. “Wij waren erg blij dat zoveel kinderen uit Lemelerveld en omgeving samen met de bakkers van Bakkerij van der Most wilde helpen om pepernoten te maken. Nu hebben we weer genoeg tot aan 5 december. Wij vonden het één groot succes!”, aldus Sinterklaas.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.