asc 62 pakt moeizaam de winst

Dit leek daarna de scherpte wat van het team te halen. Toen kort daarna een door keeper Berry Roeberts weggestompte bal ongelukkig via een tegenstander alsnog in het doel belandde ontstond een moeizame strijd waarbij de 2-2 eerder in de lucht hing dan een bevrijdende 3-1. Het verschil op de ranglijst was niet terug te zien op het veld en na een uur spelen doemden de Doetinchemmers enkele malen gevaarlijk op voor Roeberts die echter knap stand hield.

ASC trachtte wel aanvallen op te zetten maar de eindpass wilde niet aankomen. Gevolg was dat de spitsen Matthijs van Gelder en Piet de Jong met lange ballen werden gezocht. Van Gelder kreeg daarbij nog de grootste kans. Hij werd in een counter gelanceerd maar de keeper wist hem naar buiten te drijven waardoor zijn knappe inzet nog door een inglijdende verdediger kon worden gepareerd.

Inmiddels was Floris Meerveld vervangen door Ard Slot die op het middenveld het spreekwoordelijke slot op de deur zette en daarmee wisten de Dalfsenaren de volle winst in handen te houden. Koploper Vroomshoopse Boys verspeelde 3 punten tegen AVW waardoor ASC de koploper nu op één punt is genaderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.