Home / archiefcentraal / ank bijleveld op bezoek in ommen

ank bijleveld op bezoek in ommen

Commissaris van de Koningin in Overijssel Ank Bijleveld komt donderdag 29 november op bezoek in Ommen. Diverse onderwerpen die betrekking hebben op de relatie tussen de gemeente en de provincie zullen de revue passeren.

Om te beginnen gaat Bijleveld ‘s ochtends in gesprek met burgemeester Ahne en wethouders Lagas en Scheele, om bijvoorbeeld de ambtelijke samenwerking tussen Ommen en Hardenberg te bespreken. “We denken dat dat voor haar interessant kan zijn,” vertelt Ahne. “Vervolgens maken we een tour door de gemeente, waarbij we onder meer de werkzaamheden in het centrum en de situatie rond de N36 gaan bekijken. Tenslotte is er een bijeenkomst bij Restaurant De Bootsman in Stegeren, waar Bijleveld in gesprek gaat met vertegenwoordigers van allerlei maatschappelijke organisaties.” Zorg en leefbaarheid, ondernemen in een gevoelige omgeving en duurzaamheid als rode draad, zullen bij die gesprekken de hoofdonderwerpen zijn.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.