Home / archiefcentraal / albert heijn haalt pure hagelslag terug

albert heijn haalt pure hagelslag terug

De hagelslag kan melkpoeder bevatten. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen met een melkeiwit-allergie of lactose-intolerantie. Klanten met een melkeiwit-allergie of lactose-intolerantie worden dringend verzocht de pure chocolade hagel van het Euro Shopper merk niet te consumeren en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

De hagelslag levert geen gevaar op voor klanten die geen melkeiwit-allergie of lactose-intolerantie hebben. Voor meer informatie contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn via 0800-0305.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.