Home / archiefcentraal / actie voor behoud muziekkoepel

actie voor behoud muziekkoepel

Beheerder Harold Dokter legt uit: “Dit is nog de enige mogelijkheid om de muziektent te behouden. Anders zal hij gesloopt worden en voorgoed uit Ommen verdwijnen. Wil je ook graag dat de muziektent niet verloren gaat en wil je graag je mening daarover uitdragen, kom dan donderdag naar de muziektent. Dan kun je, eventueel voor de camera, je mening geven. Hoe meer mensen, hoe meer kans we maken.”

Dunnewind groep b.v. heeft al aangeboden om hun medewerking te verlenen. Het Streekmuseum is nog op zoek naar meer bedrijven die kunnen en willen helpen de muziektent te verplaatsen, dit kan natuurlijk ook in de vorm van sponsoring. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harold Dokter: 0529-453487 of h.dokter@museum-ommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.