13 landgoederen vechtdal in gratis app

De buitengoederen zijn vanaf 1600 ontstaan. Toen raakte het bij rijke kooplieden in trek om naast hun vaste verblijf in de stad, als tijdelijke woning in de zomer, landgoederen te kopen en er prachtige huizen op te bouwen. Natuurlijk zijn er in de loop van de jaren veel van deze huizen verdwenen, maar het is verrassend hoeveel er nog volledig intact zijn en bewoond en gebruikt worden.

De app heeft een instelbare lijst, internet-verbindingen naar de websites van de landgoederen en hulpmiddelen voor navigatie. Voor deze laatste twee eigenschappen is uiteraard een verbinding met internet nodig.

Het Oversticht kon de app maken dankzij subsidie van de provincie Overijssel en een bijdrage van het Innovatiefonds van Het Oversticht. De app voor iPhone, Android en tablets, is gratis te downloaden via www.oversticht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.