Home / archiefcentraal / zwarte cross in staphorster bos

zwarte cross in staphorster bos

Vanuit de wijde omgeving van Staphorst komt men af op deze bosloop in de prachtige omgeving rondom recreatiegebied De Zwarte Dennen. Het parcours bestaat uit onverharde bospaden, zandwegen en ruiterpaden. Een uitdaging voor zowel recreatieve als wedstrijdlopers.

Programma

Het programma van de AG ’85 Zwarte Cross begint om 14.00 uur met de 900 meter voor kinderen tot en met 10 jaar. Om 14.15 uur is er de 1800 meter voor kinderen van 11 tot en met 13 jaar. Om 14.45 uur is de start van de 5 kilometer en om 15.30 uur vindt de start plaats van de 10 kilometer. Het inschrijfgeld voor de jeugdafstanden bedraagt 2,50 euro en voor de twee langste afstanden betaalt men 5 euro(voorinschrijving 4 euro).

Inschrijven

Tot en met 19 oktober kan men zich voorinschrijven via www.ag85.nl Op de dag zelf kan men zich ook nog inschrijven, dit kan tot 10 minuten voor de start van de desbetreffende afstand. De inschrijvingstent evenals de kleedruimte bevindt zich nabij de parkeerplaats aan de zuidzijde van recreatiegebied De Zwarte Dennen aan de Vijverweg.

Voor de snelste lopers zijn er prijzen en voor elke deelnemer is er een fraaie herinnering. Meer informatie over de AG ’85 Zwarte Cross is te vinden op www.ag85.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.