Home / archiefcentraal / zenpc nieuwleusen mag uitdelen

zenpc nieuwleusen mag uitdelen

Traditiegetrouw konden deelnemers zich tijdens de zwem4daagse laten sponsoren voor Stichting Oekraïne. Ondanks dat de belangstelling hiervoor afneemt, mocht Z&PC Nieuwleusen vorige week woensdag een cheque van honderd euro overhandigen aan Anneke Sierink, voorzitter van Stichting Oekraïne. De stichting gaat dit geld besteden aan spullen voor schoolgaande kinderen, zoals bijvoorbeeld schoolboeken.

Daarnaast werden ook de prijzen uitgedeeld voor de ballonnenwedstrijd. De ballon van G. Vasse kwam aan de Noordzeekust van Duitsland terecht en overbrugde daarmee de meeste kilometers: 214 km. De ballon van Elise Kimkes legde 116 km af en de ballon van Salahdin Kasim 108 km. Mede dankzij de sponsors gingen zij met een leuke prijs naar huis.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.