zenpc nieuwleusen mag uitdelen

Traditiegetrouw konden deelnemers zich tijdens de zwem4daagse laten sponsoren voor Stichting Oekraïne. Ondanks dat de belangstelling hiervoor afneemt, mocht Z&PC Nieuwleusen vorige week woensdag een cheque van honderd euro overhandigen aan Anneke Sierink, voorzitter van Stichting Oekraïne. De stichting gaat dit geld besteden aan spullen voor schoolgaande kinderen, zoals bijvoorbeeld schoolboeken.

Daarnaast werden ook de prijzen uitgedeeld voor de ballonnenwedstrijd. De ballon van G. Vasse kwam aan de Noordzeekust van Duitsland terecht en overbrugde daarmee de meeste kilometers: 214 km. De ballon van Elise Kimkes legde 116 km af en de ballon van Salahdin Kasim 108 km. Mede dankzij de sponsors gingen zij met een leuke prijs naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.