winterklaar met zout van ovc 21

De R is in de maand, bladeren vallen en na de eerste herfststorm zal de eerste nachtvorst niet lang op zich laten wachten. Koning Winter maakt zich volgens de meteorologen op voor een straffe, maandenlange regeerperiode.

Met de ongemakken die daarmee gepaard gaan is iedereen bekend; spekgladde op- en afritten, stoepen en paden. Het gezegde ‘regeren is vooruitzien’ is niet zomaar ontstaan. Als de vorst invalt is het handig om strooizout voorhanden te hebben om het ongemak direct te lijf te gaan en niet dan pas op stap te moeten om een voorraadje ‘tegengif’ aan te schaffen.

Op zaterdag 3 november gaat op initiatief van de activiteitengroep Vrienden Van OVC ’21 een legioen seniorleden de wijken van Ommen in om zakken strooizout te verkopen. De zakken van tien kilo kosten vijf euro. De opbrengst van vorige, deze en komende acties is bedoeld om op sportpark Westbroek een pannaveld voor de jeugd te realiseren. Zie website www.ovc21.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.