winnaars bij ballonnenwedstrijd bissignh

Ook dit jaar hebben veel kinderen tijdens het Kinderfestival van de Ommer Bissingh meegedaan aan de Univé ballonnenwedstrijd. Op woensdag 3 oktober 2012 zijn Nikki Olde Reuver, Sterre Hogendorf en Randy Schutmaat in het zonnetje gezet, omdat hun ballonnen de grootste afstand af hebben gelegd.

De eerste prijs is gewonnen door de 7-jarige Nikki Olde Reuver uit Ommen. Haar ballon heeft een afstand van maar liefst 290 kilometer afgelegd en is in Duitsland gevonden. De tweede prijs is gewonnen door de 6-jarige Sterre Hogendorf uit Ommen. Ook haar ballon is in Duitsland teruggevonden en heeft een afstand van 145 kilometer afgelegd. De 7-jarige Randy Schutmaat uit Den Ham is als derde geëindigd. Zijn ballon is gevonden in Papendrecht op een afstand van 142 kilometer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.