wijnhandel van der beek gaat verhuizen

“Mede daarom hebben wij besloten onze huidige locatie aan de Schurinkstraat te verlaten en te verhuizen naar het Vrijthof 11 te Ommen. Een ruime overzichtelijke winkel midden in het centrum van Ommen, echter wel met parkeergelegenheid voor de deur. In de visie is dit ook het dienstverlening plein en het plein voor winkels waar consumenten voor hun snelle gerichte boodschap de auto voor de deur kunnen parkeren, ideaal voor een wijnhandel dus.”

Door deze verhuizing zal de winkel daardoor van maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober gesloten zijn. In deze week zal de nieuwe locatie een metamorfose ondergaan en opnieuw worden ingericht. Op zaterdag 27 oktober zal Wijnhandel van der Beek de deuren openen op de nieuwe locatie.

De zakelijke afnemers zullen geen hinder hebben van de verhuizing, de bestellingen kunnen ook in deze week geplaatst en bezorgd worden.

“Wij zullen alles in het werk stellen om aanstaande zaterdag de deuren weer voor u te openen, mochten wij tijdens deze verhuizing telefonisch wat slechter bereikbaar zijn dan kunt u ons bereiken op 0651994846.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.