wietplantage in verhuurde woning raadslid

In een onderverhuurde woning van CDA-raadslid Johan Willemsen uit Ommen is een hennepplantage ontdekt. De woning bevindt zich aan de Merelstraat.

Willemsen was volgens zijn vrouw maandagmiddag op het politiebureau om een verklaring af te leggen. Volgens de politie is de hennepplantage maandagochtend ontdekt na een inbraakmelding van een buurtbewoner. Er liepen twee mannen om het huis met spullen onder hun arm. In de woning werden ongeveer 250 stekjes aangetroffen. De planten en de groeiapparatuur is inmiddels vernietigd. De huurder, waarvan de naam bekend is, zal worden gehoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.