Home / archiefcentraal / wie verdient dit jaar de vechttrofee

wie verdient dit jaar de vechttrofee

Wie heeft zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk gemaakt voor het Vechtdal? Net als de afgelopen drie jaren wordt ook dit jaar de ‘De Vechttrofee’ weer uitgereikt. De prijs kan uitgereikt worden aan zowel inwoners van het Vechtdal als aan niet-inwoners. Ook dit jaar is Vechtdal Marketing weer op zoek naar de persoon of organisatie die volgens u de Vechttrofee moet winnen.

Stemmen

Mensen of organisaties die de trofee verdienen, kunnen genomineerd worden bij Vechtdal Marketing. Dat kan door een e-mail met naam en motivatie te sturen naar kantoor@vechtdalmarketing.nl, een tweet te sturen naar @VechtdalMrkting met hashtag #Vechttrofee of door een bericht te plaatsen op www.facebook.com/VechtdalOverijssel. Nomineren kan tot en met maandag 29 oktober.

Vechtdal Marketing selecteert uit alle inzendingen een topt drie. Deze genomineerden zullen via social media bekendgemaakt worden, zodat er gestemd kan worden.

Eerdere winnaars

In 2009 won Jack van der Boon, eigenaar van Camping de Koeksebelt in Ommen, de Vechttrofee. Hij wordt gezien als de motor achter de Vechtdal Fiets- en Wandelvierdaagse en is daarnaast bereid de handen uit de mouwen te steken voor de promotie van het Vechtdal.

In 2010 ging de familie Jansen er met de Vechttrofee vandoor. René en Simone laten middels hun Koesafari bezoekers kennismaken met het Vechtdal. Daarnaast zetten zij zich succesvol in voor de promotie van het Vechtdal, bijvoorbeeld met de verkoop van Vechtdalproducten.

Vorig jaar won Edwin Evers de Vechttrofee. In zijn populaire radioshow laat hij regelmatig weten trots te zijn op ‘zijn’ Hardenberg, op deze manier vergroot hij de naamsbekendheid van Hardenberg en hierdoor ook het Vechtdal voor een miljoenenpubliek. Ook in interviews noemt hij regelmatig de gemoedelijkheid en hartelijkheid in het Vechtdal.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.