Home / archiefcentraal / waterfront brengt intocht sint niet in gevaar

waterfront brengt intocht sint niet in gevaar

De werkzaamheden rond het Waterfront in Dalfsen brengen de intocht van Sinterklaas op 17 november niet in gevaar. Normaal gesproken meert de stoomboot langs de kade bij het Burgemeester Van Bruggenplein aan, maar vanwege de sloop van onder meer het oude gemeentehuis is dat geen optie meer. Daarom zoekt Dalfsen naar een oplossing. “We zijn nog in gesprek met de organisatie over de precieze invulling, maar het gaat zeker door,” laat burgemeester Han Noten weten.

“Dit is wel iets wat opgelost moet worden. Het Waterfront is weliswaar een groot en belangrijk project, maar veel mensen vinden zo’n intocht van Sinterklaas ook van belang. Het is een evenement waar toch vijf- tot zesduizend mensen op af komen.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.