Home / archiefcentraal / waar is tien kilometer weg gebleven

waar is tien kilometer weg gebleven

Er is de laatste weken, maanden en jaren nogal wat te doen rond de wegen in het Vechtdal. Zo werd of wordt er hard gewerkt aan de N340 en N377. Maar wij hebben ook een vraag. We zijn namelijk tien kilometer weg kwijt…

Wie vanuit Lemelerveld over de N348 richting Ommen rijdt en de hectometerpaaltjes in de gaten houdt, ziet dat na het viaduct over de N340 ineens zo’n tien kilometer weg mist. Hectometerpaaltje 94,2 volgt namelijk op paaltje 83,7. Waarom is dat? Hoe is dat ooit ontstaan? Wie het weet mag het zeggen…

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.