voorzitter dalfsen storm in glas water

Dijkstra vertelde zijn spelers afgelopen zondag voor de wedstrijd dat hij bij het bestuur van de Dalfsenaren zijn ontslag ging aanbieden. Onenigheid tussen hem en de bestuurders zou daaraan ten grondslag liggen. “Ik ben als voorzitter natuurlijk niet bij die wedstrijdbespreking geweest, dus ik weet niet wat daar precies gezegd is. Misschien wilde hij op die manier de spelers op scherp zetten.”

Ondanks het uitgesproken voornemen om zijn ontslag aan te bieden – een uitspraak die door onder meer aanvoerder Sjoerd Klarenbeek bevestigd werd – blijft het bestuur achter de trainer staan. “Deze trainer wil gewoon kampioen worden dit jaar en dat willen wij als bestuur natuurlijk ook. De spelersgroep is enthousiast over hem en wij gaan ervan uit dat hij het seizoen gewoon afmaakt.”

Overigens laten insiders weten dat het al weken rommelt in Dalfsen. Dijkstra zou inderdaad van plan zijn geweest om de handdoek in de ring te gooien, wat hij maandag tegenover Ramaker bekend wilde maken. Dat Vechtdal Centraal het nieuws al eerder bekend maakte, gooide voor hem echter roet in het eten.

Dijkstra zelf wilde tegenover Vechtdal Centraal niets loslaten over de kwestie.

Dalfsen won de eerste vijf wedstrijden van dit seizoen, maar verloor zondag met 2-3 van Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.