Home / archiefcentraal / voordelig de decembermaand vieren met marjanneke

voordelig de decembermaand vieren met marjanneke

Marjanneke, aan Voorburg 13 in Ommen, is een winkel met tweedehandskleding en speelgoed. Het kledingassortiment bestaat uit gedragen kwalitatieve en goede merkkleding van babymaat tot en met maat 176. Denk aan de merken Vingino, Retour, Bengh, Mim-Pi , Muy Malo, Esprit, Mexx en Gaastra. Wekelijks worden de items aangevuld. De werkwijze is bijzonder: klanten mogen zelf merkkleding en speelgoed inbrengen.

Na de selectie door Marnette Gerbers komt er een leuke en betaalbare collectie in de winkel te hangen. Marjanneke heeft de items minimaal tien weken in de winkel, waarvan acht weken voor een hele prijs en twee weken voor een halve prijs. Is het daarna niet verkocht, dan gaan de kleren en het speelgoed, indien akkoord van de klant, naar verschillende goede doelen.

Van verkochte kleding of verkocht speelgoed gaat de helft van de opbrengst naar de klant. “Vooral nu, in tijden van recessie, kunnen de kinderen er nog geweldig leuk bijlopen voor een kleine prijs”, zegt Marnette. “Ook kan er alvast gesnuffeld worden voor de decembermaand.” Voor meer informatie en openingstijden zie de website van Marjanneke : www.marjanneke-ommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.