vinkenmoeder en jong blijven spoorloos

In Dalfsen keert een stenen Hannes terug op zijn sokkel, maar in de Vinkenbuurt blijven Vinkenmoeder en Kind spoorloos. Het kunstwerk werd in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 oktober door onbekenden weggehaald.

“Na de aangifte hebben we niets weer gehoord over de diefstal van het kunstwerk,” zegt Marjan Pasman van Plaatselijk Belang Vinkenbuurt. “De zaak ligt nu bij de politie en de gemeente. Eigenlijk verwachten we er niets meer over te horen.”

De plek ‘in de bochte’ in de Vinkenbuurt zal overigens niet leeg blijven. Plaatselijk Belang wil een nieuwe invulling zoeken. “Te zijner tijd zullen we daar contact over opnemen met de gemeente.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.