verkiezing van de beste fitnessclub van dalfsen

Via www.fitnessclubvanhetjaar.nl kan gestemd worden op de leukste fitnessclub van Dalfsen. Elke fitnessclub in de gemeente maakt kans op de titel “Fitnessclub van het jaar van de gemeente Dalfsen”.

Tot 21 november krijgen de sportcentra de tijd om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Ze worden beoordeeld op criteria als sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, persoonlijke begeleiding, mate waarin persoonlijke doelen worden behaald en de kwaliteit/hoeveelheid van de aanwezige apparatuur. Binnen de gemeente Dalfsen worden twee fitnessclubs genomineerd voor de provinciale ronde: de club met de meeste stemmen en de club met de beste beoordelingen.

Daarnaast wordt er per stem (waarbij men toestemming geeft om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen) in totaal € 0,05 cent gedoneerd aan Spieren voor Spieren door de partners van de verkiezing. Spieren voor Spieren zet zich in voor meer dan 20.000 kinderen in Nederland die door een spierziekte beperkt worden in alles wat ze willen en kunnen.

De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Vote Company, Travel Exclusive, Thermen Bussloo, Spotzer, Leuk voor jou, Eurosport, Body Biz en Spieren voor Spieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.