veerman klanten beter van dienst door verhuizing

Veerman Tuingereedschappen uit Nieuwleusen gaat verhuizen. Zoeken wordt het niet voor de klanten, want het bedrijf gaat van Rollecate 5a naar Rollecate 3a. Wel zal het een flinke verandering zijn voor de klanten, legt eigenaar Chris Veerman uit. “Wij kunnen onze klanten nu veel beter van dienst zijn. We hebben nu een goede winkel zonder lekkages, die geïsoleerd en verwarmd is.”

Ook is de nieuwe werkplaats een stuk groter. Het bedrijf kon de aanvragen voor reparatie en onderhoud van grasmaaiers en tuinmachines niet meer aan. Daarom is ook een nieuw personeelslid aangenomen voor in de werkplaats. Voor de webshop en verkoop in de winkel is ook iemand extra aangenomen. Nieuw is de samenwerking met Bouwhuis. Samen leveren ze konijnenhokken, tuinhuisjes en speeltoestellen zoals schommels. Bouwhuis gaat deze producten maken, Veerman verkoopt en levert ze. Daarom staan hiervan ook enkele prototypes in de showroom opgesteld.

De winkel van Veerman is ontstaan uit de webshop www.tuingereedschappenwinkel.nl, die al zeven jaar bestaat. Sinds 2,5 jaar is daar de fysieke winkel bij gekomen. “We willen ons nu meer op de winkel richten. Daar is behoefte aan in Nieuwleusen.”

Begin november is alles afgerond. Dan wordt het pand officieel geopend. Omdat er nu ook meer ruimte om het pand is, worden vooral buiten veel leuke dingen georganiseerd. “We gaan er een leuke dag van maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.