vacatures vrijwilligerspunt dalfsennieuwleusen

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers.

Werkgroep Amnesty Dalfsen zoekt met spoed vrijwilligers voor drie vacatures: coördinator schrijfabonnementen, penningmeester, vrijwilliger/ster voor het organiseren van activiteiten. Wil deze organisatie in Dalfsen blijven bestaan, dan zijn deze vrijwilligers van groot belang. Contact: dhr. B. Wijbenga, 0529- 431957.

Bartimeus Sonneheerdt zoekt een organisator voor de collecte in Lemelerveld. Ook worden collectanten gezocht voor de week van 10 tot en met 15 december. Contactpersoon: Leonie Tadema, 06 – 18 46 71 07 of ltadema@steunbartimeus.nl

Sensoor zoekt vrijwilligers die een luisterend oor willen bieden aan de telefoon en achter de computer (e-mail en chat). U krijgt een basistraining, inwerkperiode en goede voorbereiding. Contact: info@sensooroostnederland.nl of 074 – 2552551

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de organisatie of Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen.

Spreekuur Dalfsen: dinsdagmiddag en donderdagmiddag 13.30 tot 14.30 uur, Ruitenborghstraat 56, Dalfsen.

Spreekuur Nieuwleusen: donderdagochtend 10.00 tot 11.00 uur in de Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen.

www.vrijwilligerswerkdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.