usv blijft met lege handen in colmschate

USV uit Nieuwleusen verloor zondagmiddag 29 september met 2-0 van Colmschate ’33.

De afgezakte hoofdklasser Colmschate ’33 heeft de ambitie om dit seizoen weer een stap omhoog te maken. Trainer en ex-prof Harrie Decheiver beschikt vooral voorin over de nodige kwaliteit en lengte. Toch speelde de thuisploeg voor rust veel te slordig om de opnieuw goed georganiseerde verdediging van USV te ontrafelen.

USV leek dan ook ongeschonden de rust te halen toen in blessuretijd Jard Kamperman-Leferink na een slimme steekpass alsnog de lange hoek vond (1-0). Ook na rust was Colmschate ’33 voortdurend op de helft van USV te vinden. Dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden, maar doelman Damian Scholten en twee keer de paal stonden succes in de weg.

Met nog een kwartier op de klok leek het duel ineens te kantelen. USV rook dat er wat te halen viel en meldde zich wat vaker voorin. Meteen toonde de verdediging van Colmschate ‘33 zich kwetsbaar. Achtereenvolgens Rick Timmerman, Sander Schaeffer en Frank Kuiper doken in vrije positie op voor doelman Raymond Locht, maar vergaten te scoren. Waarna Leon Bolink, opnieuw in blessuretijd, de zege van Colmschate ’33 definitief veilig wist te stellen (2-0). Dinsdagavond oefent USV thuis tegen VSW. Aanvang 20.00 uur. Zondag ontvangt USV om 14.00 uur RDC uit Deventer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.