Home / archiefcentraal / uitslag verloting ommen life

uitslag verloting ommen life

Afgelopen zaterdag tijdens Ommen Life konden mensen een goodiebag, gevuld met allerlei verrassingen van diverse ondernemers in Ommen, ophalen bij de stand van Ommen Life tegen inlevering van een genummerde bon. De ingeleverde bonnummers maakten kans op een prijs, namelijk een waardebon van Bakkerij ten Brinke. Hiervoor zijn winnende nummers getrokken: 791, 593, 221, 956, 228, 413, 236, 629, 962, 924. De prijzen zijn af te halen bij Bakkerij Ten Brinke, Kruisstraat 2 te Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.