Home / archiefcentraal / twee grote prijzen bij primera ommen

twee grote prijzen bij primera ommen

Op een 1/5e Staatslot met lotnummer AL 026558 verkocht bij Primera Snijders aan de Bermerstraat 8 in Ommen is bij de trekking van 10 oktober 2012 1/5e deel van de Hoofdprijs van 1 miljoen euro gevallen. De eigenaar van het winnende Staatslot krijgt 200.000 euro belastingvrij uitgekeerd.

Dit is de tweede grote prijs die in oktober valt op een lot verkocht bij Primera Snijders. Tijdens de gelukstrekking op 1 oktober viel op een lot verkocht bij Primera Snijders al een prijs van 100.000 euro.

“Na de Gelukstrekking op 1 oktober hoorden we dat we een van de winnende loten van 100.000 in onze winkel hebben verkocht. We vonden dit erg bijzonder.” aldus Dina Pasman, medewerker van de betreffende Primera.

“Nog geen twee weken later werden we gebeld dat we weer een winnend lot hebben verkocht, ditmaal viel er 200.000 euro op. We konden het bijna niet geloven en noemen onszelf al gekscherend de gelukswinkel van Ommen. Er hangt sindsdien een heel bijzondere sfeer in onze winkel. De kers op de taart was toen de klant nietsvermoedend de winkel in kwam om het lot te controleren en we vertelden dat er echt 200.000 euro op is gevallen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.