Home / archiefcentraal / tuimelen en springen op de gyminstuif van gvo

tuimelen en springen op de gyminstuif van gvo

Tuimelen, springen, klimmen en ronddraaien; het kon niet op bij de gyminstuif van GVO. Omdat de gymvereniging 65 jaar bestaat, gaven ze woensdag een heus verjaardagsfeestje. Speciale gymtoestellen werden helemaal uit België gehaald om er iets bijzonders van te maken. Mede dankzij een royale gift uit het Jan en Minie de Wildefonds was dit allemaal mogelijk.

“De opkomst was overweldigend en de kinderen hebben echt genoten, van de acro- en springdemonstraties. Vooral het röhnrad en de air-klimmuur vielen in de smaak”, zegt een glunderende Eline Tempelman, organisatrice van de instuif. “We hopen natuurlijk dat de kinderen een goed beeld hebben gekregen wat ze allemaal bij GVO kunnen doen en de eerste nieuwe leden hebben we al mogen verwelkomen. En dat is eigenlijk het allerbelangrijkst dat je kinderen lekker aan het sporten krijgt.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.