Home / archiefcentraal / the pianohouse in den herdenbergher

the pianohouse in den herdenbergher

Muziekcafé Den Herdenbergher houdt op zaterdag 20 oktober een swingende editie van The Pianohouse. Vanaf 22.00 uur wordt de beste muziek gepeeld door de artiesten van The Pianohouse. Een deel van het grand café wordt daarbij omgetoverd tot dansvloer.

The Pianohouse: een groep professionele muzikanten met een volledig eigen sound. Drie artiesten op de piano rouleren op een showavond en worden daarin bijgestaan door bass en drums. Nooit hetzelfde, maar de artiesten spelen in op de omgeving. Ze spelen niet vóór u, maar mét u. U vraagt, zij draaien!

De dansvloer en de band zijn het middelpunt van de avond bij The Pianohouse. Maar ook wanneer je niet de hele avond op de dansvloer wilt staan maar ook gezellig met vrienden wilt genieten van een drankje, ben je bij Den Herdenbergher aan het juiste adres.

Op de verwarmde veranda, het terras of voorin het grand café kan je genieten van een hapje en een drankje én de gezellige sfeer. “We willen onze gasten een zo breed mogelijk aanbod aan uitgaan bieden, waarbij gezelligheid, kwaliteit en sfeer de boventoon voeren”, aldus bedrijfsleider Jan Kremer. “The Pianohouse is inmiddels een terugkerende act, die elke keer weer zorgt voor een geweldige avond.” Graag tot ziens op 20 oktober bij Den Herdenbergher.

Kijk voor meer informatie op www.denherdenbergher.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.