terechte punten deling bij asc62 vroomhoopse boys

Freddy Smit was heel duidelijk in zijn commentaar. Een terechte 1-1 tegen Vroomhoopse Boys. “Voor rust waren wij beter en hadden we uit moeten lopen naar meer. Na rust kwamen we niet goed uit de kleedkamer, dat moeten we nog duidelijk verbeteren. Ze maken na een uur de meer dan terechte gelijkmaker. De laatste tien minuten zijn dan weer voor ons en krijgen we nog goede kansen om de drie punten te pakken.

Maar dat was gezien het spelbeeld niet terecht geweest.” ASC’62 blijft dus goed mee doen in de tweede klasse H. AVW’66 won uit met 2-3 bij Hulzense Boys en loopt twee punten verder uit, maar daar onder is het spannend. De CJV’ers zijn door de 1-3 zege bij DZC’68 de Dalfsenaren weer gepasseerd.

AVW’66 6- 14, CJVérs 6-13, ASC’62 6-11.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.