Home / archiefcentraal / syb van der ploeg solo in de carrousel

syb van der ploeg solo in de carrousel

Van der Ploeg is al twintig jaar muzikant. Na zijn carriere als zanger van De Kast bracht hij in 2007 een tweetalig soloalbum uit, waarvan het vrolijke ‘Als ik jou zie’ hoog in de hitlijsten terecht kwam. Daarnaast speelde hij in de musical Rembrandt in Carré en vertolkte hij in de Nederlandse theaters de liedjes van Wim Sonneveld. Syb solo staat garant voor een afwisselende, verrassende en intieme avond.

Kijk voor het kopen van kaarten 20 euro op www.theatercarrousel.nl of koop de kaarten bij Boekhandel Bruna in Ommen tel. 0529-451737. De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop.

Aanvang 20.15 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.