swol houdt provinciaal koersbaltoernooi

In de Trefkoele wordt dinsdag 23 oktober voor de twintigste keer het jaarlijkse Provinciaal Koersbaltoernooi van Overijssel gehouden. Op 27 koersbalmatten worden elk acht wedstrijden gespeeld van veertig minuten.

De eerste wedstrijdronde begint om 10.00 uur. Aan het toernooi nemen zo’n vijfhonderd spelers deel, verspreid over 72 koersbalteams uit de gehele provincie Overijssel. Er wordt door 24 teams gespeeld in een prestatieve poule en door 48 teams in een recreatieve poule.

De teams komen uit 36 plaatsen in Overijssel, waarbij Zwolle de kroon spant met acht teams, Ommen met de Vinkenbuurt en Witharen samen zeven teams, daarna Almelo met zes en Deventer met vijf teams. Het team van Werkeren 2 uit Zwolle, vorig jaar winnaar in de prestatiepoule, zal door omstandigheden wisselbeker niet meer verdedigen.

Het team van Wie Gooit Vedan 1 uit Dedemsvaart zal de recreatieve beker verdedigen. Het toernooi start om 10.00 uur en wethouder Maurits von Martels zal rond 15.45 uur de bekers aan de winnaars overhandigen. De organisatie ligt voor het tiende jaar in handen van de werkgroep provinciaal koersbaltoernooi Overijssel. De toegang in de Trefkoele voor publiek is gratis.

Het programmaboekje is te vinden op www.swolemelerveld.nl onder het kopje nieuws, Provinciaal Koersbaltoernooi 23-10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.