Home / archiefcentraal / station zwolle weekend dicht

station zwolle weekend dicht

Station Zwolle is van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober gesloten. Het station wordt dit weekend namelijk verbouwd. Tussen Emmen en Zwolle kun je gebruik maken van de overige treinen en bussen. Tussen Ommen en Zwolle kun je gebruikmaken van NS-stopbussen in plaats van treinen. De laatste aansluitingen kunnen niet worden gegarandeerd. Daarom adviseert de NS eerder op reis te gaan. De extra reistijd is een kwartier tot een half uur.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.