spelweek krijgt 371 euro na actie specsavers

Een jaar geleden was de Spelweek in Ommen een van de winnaars van de aktie van ‘Specsavers Steunt’. Als “prijs” kwam er voor de spelweek een spaarpot op de toonbank van de Specsavers in Hardenberg te staan.

Bij aankoop van een bril of gehoorapparaat mocht de klant een muntje in een spaarpot van het goede doel naar keuze deponeren. De munt vertegenwoordigde een waarde die uitgekeerd zou worden aan het doel, waaronder dus ook de spelweek Ommen.

Afgelopen week was het zo ver dat na een jaar sparen de opbrengst bekend gemaakt en uitgereikt werd middels een cheque. Enkele leden van het team van de spelweek namen deze cheque in ontvangst. Ze waren erg blij met de donatie van Specsavers Steunt.

In totaal heeft de aktie van Specsavers Steunt 371,22 euro opgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.