schaatssters stokvisdennen beginnen goed

Paulien Westerhof en Loes Adegeest van schaatsvereniging De Stokvisdennen zijn het schaatsseizoen goed begonnen. Paulien werd eerste op de 1000 meter en tweede op de 3000 meter. Loes kwam op twee derde plekken terecht. Paulien rijdt dit seizoen voor Team ForIce en Loes voor Ice Racing Team Twente. Beide teams hebben hun ‘thuisbasis’ op ijsbaan Twente in Enschede.

Bij de traditionele openingswedstrijd van de Dutch Classics in Nijmegen reed B-junior Loes vrijdag bij de dames naar twee derde plaatsen. Zowel op de 500 als op de 1500 meter zette ze tijden neer niet ver verwijderd van een persoonlijk record. Voor een eerste wedstrijd en op de koude Triaviumbaan gaf dat een goed gevoel. Zaterdag mocht neo-senior en sprintster Paulien de bokaal ontvangen voor snelste dame op de 1000 meter, terwijl ze ook nog tweede werd op de 500 meter in de fraaie tijd van 42,55, maar 0,8 seconden boven haar pr. Daarna reed Loes de 3000 meter, waarbij ze zichzelf opblies door achter haar snellere tegenstandster aan te rijden, maar toch nog net onder haar oude pr finishte, in 4:45,92.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.