Home / archiefcentraal / rode motor geeft bijsterbosch vleugels

rode motor geeft bijsterbosch vleugels

Vanaf de zevende startpositie vertrok de Heerdenaar prima en kwam na de eerste ronde als zesde door.

In de tweede ronde kon hij Frank Brouwer voorbij streven om op jacht te gaan naar de top vier. Echter die top vier reed wel een paar seconden sneller per ronde dus moest de START rijder proberen zich op de vijfde plaats te richten. Dit werd een prachtige strijd met Frank Brouwer en Davy Toonen, waarbij het constant stuivertje wisselen was van plaats vijf tot zeven. In de laatste ronde trok Bijsterbosch de gashendel nog een keer flink los en kon de twee concurrenten voor bij blijven. Een honderdtal meters voor Bijsterbosch zag hij de nummer vier, zijn teamgenoot van vorig jaar Kevin van Leuven nog in de fout gaan, zodat hij uiteindelijk als vierde afgevlagd werd. Een prachtige afsluiting van een tegenvallend seizoen.

“Een goede race gereden, er had misschien iets meer in gezeten, want ik verloor de aansluiting doordat er een stuk van mijn rode kuip los ging. Ik heb me goed vermaakt op de motor in het gevecht om plaats vijf tot zeven, waarbij we nogal last hadden van de wind”. aldus de altijd vrolijke coureur die ook nog even terugkeek op het seizoen. “Het begin van het seizoen was niet zoals ik wou, het was moeilijk om weer in het ritme te komen na mijn beenbreuk. Niet de resultaten gehaald die we graag wilden. Eens kijken wat volgend jaar brengt, liefst weer IDM supersport maar hoe we dat gaan doen is nog niet bekend en of we dat weer met hetzelfde team doen is ook nog niet zeker. We moeten de sponsoring nog voor elkaar krijgen en dat valt niet mee in deze tijd”. Een leuke klus dus om de winter door te komen.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.