rijbewijs dronken ommenaar ingenomen

Op vrijdagmorgenvroeg 26 oktober is het rijbewijs ingevorderd van een 22-jarige man uit Ommen. De man had teveel alcohol gedronken.

De politie kreeg een melding dat bij een eenzijdig ongeval op de A28 een auto aan de verkeerde zijde van de vangrail was beland en op het talud tot stilstand was gekomen. De bestuurder bleek niets te mankeren, maar bij controle bleek hij wel onder invloed van alcohol te verkeren.

De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 865 ug/l, wat overeenkomt met een promillage van ongeveer 2. Hij is met een proces-verbaal heengezonden. Hoe de bestuurder met zijn auto aan de verkeerde kant van de vangrail terecht is gekomen wordt onderzocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.