Home / archiefcentraal / rick nieuwenhuis grote man bij ozc

rick nieuwenhuis grote man bij ozc

Rick Nieuwenhuis was zaterdagmiddag de vervanger voor Redmar Roelofs die vorige week van het veld werd gestuurd tegen Dieren. Nieuwenhuis deed het meer dan uitstekend want hij zorgde ervoor dat OZC met 1-4 won bij het Zwolse Be Quick’28. OZC begon goed aan de wedstrijd en kwam door Steven Warmelink al na 14 minuten spelen op 0-1.

Na rust kreeg doelman Rico Magsino een rode kaart voor een door gebroken speler. Uit de vrije trap scoorde Be Quick via Cas Duiker de gelijkmaker. OZC had het even moelijk maar Rick Nieuwenhuis maakte in negen minuten een hattrick. Tussen de 78ste en 87ste minuut zorgde hij er persoonlijk voor dat OZC met de volle winst uit Zwolle vertrok.

Een goede opsteker voor OZC dat de punten hard nodig had.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.