regionaal spreekuur azmani voorziet in behoefte

Met onderwerpen als de N340, de Rechterensedijk en de radiostilte rond het nieuwe kabinet, viel er vrijdagavond genoeg te praten tijdens het maandelijkse spreekuur van Tweede Kamerlid Malik Azmani. Hij ontving een tiental Dalfsenaren aan de stamtafel in de VII Deugden en voerde met hen een ongedwongen gesprek.

Het maandelijkse spreekuur van de VVD-er blijkt aan te slaan in het Vechtdal. Net als tijdens de eerste editie in Ommen, kreeg hij ook ditmaal de stamtafel weer vol. “Deze avonden verlopen eigenlijk precies zoals ik hoopte”, zegt Azmani. “Samen met een klein groepje inwoners van de regio praten over wat hen bezig houdt, over wat de politiek voor hen kan betekenen en andersom. Ik merk dat daaraan echt behoefte is en ik ervaar het zelf ook als erg prettig. Want eerlijk is eerlijk, zonder input van de burgers, kunnen wij in Den Haag geen passend beleid maken.”

Naar aanleiding van het gesprek, heeft Azmani met enkele Dalfsenaren die specifieke vragen hadden, een vervolgafspraak gemaakt om dieper op de materie in te gaan. “Bepaalde zaken liggen zo ingewikkeld, dat ik daarover niet zomaar uitspraken wil en kan doen. Dus ga ik binnenkort bij hen op bezoek om er meer over te weten te komen”, zegt Azmani. Over enkele weken houdt het Kamerlid opnieuw een spreekuur. Dat zal dan in de gemeente Hardenberg gebeuren. De precieze datum en locatie zal binnenkort bekend worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.