pec zwolle verliest verdiend van heracles

PEC Zwolle verloor zaterdag met 0-3 van een sterk Heracles. “Zwolle heeft verdiend verloren”, aldus trainer Art Langeler. “We wilden wel, maar het ging niet. Ik heb wel genoten van het spel van Heracles.”

Heracles-trainer Peter Bosz vertelde tijdens de persconferentie: “Ik heb Zwolle zien voetballen, dus wij mochten Zwolle niet laten voetballen. Dat is aardig gelukt. Zwolle is een voetballende ploeg welke je in de gaten moet houden, geef je hen de ruimte, dan ben je weg.”

Zwolle was vooraf nog vol vertrouwen na twee opeenvolgende zeges van Roda JC en Willem II. Maar al binnen het kwartier stond de ploeg uit Almelo zeven keer voor het Zwolse doel van Danny Wintjens. Het leverde slechts een treffer op van Samuel Armenteros, die met een bekeken schuiver in de verre hoek Wintjens verschalkte. In de minuten daarvoor had Rochdi Achenteh de bal al van de lijn gehaald en schoten Lerin Duarte en Everton respectievelijk naast en over.

Alleen in het laatste kwartier voor rust kon Zwolle aardig meekomen. Kansjes voor Youness Mokhtar en Rochdi Achenteh werden alleen niet benut. In de tweede helft kwamen Furdjel Narsingh voor Joost Broersein het veld, maar het haalde niet veel uit. In de zeventigste minuut maakte Ninos Gourive 0-2. Hij was het ook die in de slotfase de 0-3 maakte.

Over twee weken komt PEC Zwolle weer in actie voor de competitie. Zwolle gaat dan op zondagmiddag (16.30 uur) op bezoekl bij RKC Waalwijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.