Home / archiefcentraal / palthepop haalt topartiesten binnen

palthepop haalt topartiesten binnen

Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power. De gelouterde Classic Rock Coverband First Avenue komt met special guest Bert Heerink. Deze zanger van Vandenberg had in de jaren tachtig een hit in Nederland en Amerika met het nummer Burning Heart.

Entreebewijzen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café “T Witte Peerd in Nieuwleusen en kosten 7,50 euro per stuk. Aan de kassa betaal je 10 euro, maar dan is het natuurlijk afwachten of je er in kunt want vol is vol. De avond begint om 20.30 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.