Home / archiefcentraal / palthepop haalt topartiesten binnen

palthepop haalt topartiesten binnen

Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power. De gelouterde Classic Rock Coverband First Avenue komt met special guest Bert Heerink. Deze zanger van Vandenberg had in de jaren tachtig een hit in Nederland en Amerika met het nummer Burning Heart.

Entreebewijzen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café “T Witte Peerd in Nieuwleusen en kosten 7,50 euro per stuk. Aan de kassa betaal je 10 euro, maar dan is het natuurlijk afwachten of je er in kunt want vol is vol. De avond begint om 20.30 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.